VOIP

Vlemtech BV levert ook VoIP telefonie.

VoIP is een telefoonlijn over internet. Daarbij is een analoog toestel niet meer nodig en kan op vele manieren geconfigureerd worden. Zo kunt u VoIP ook op uw smartphone gebruiken en daar gesprekken mee voeren en ontvangen.

Wij leveren verschillende pakketten aan. HIP express en HIP express office. Het verschil zit hem in de configuratie en de wensen van de klant.

HIP Express is onder te verdelen in HIP Express one en HIP Express one2go

HIP Express one:
Is een makkelijke manier voor een vast nummer en kan op 1 apparaat gebruikt worden. Zo kunt dit instellen op uw IP telefoon door middel van een SIP account of in een app welke hiervoor geschikt is op uw mobiele telefoon. Bij HIP Express one, betaalt u per seconde voor het gebruik. Gesprekskosten worden maandelijks gefactureerd tegen de gebruikelijke gesprekskosten (vanaf € 0,07 per minuut).

HIP Express one2go
Bied hetzelfde als HIP Express one maar heeft de mogelijkheid om op 2 apparaten ingesteld te worden. Een mooie oplossing voor mensen die zowel op een vast toestel bereikbaar willen zijn maar als de telefoon overgaat ook op hun mobiel overgaat.

Prijzen:
HIP Express one per maand € 1,50 inclusief BTW exclusief gesprekskosten
HIP Express one2go per maand € 2,50 inclusief BTW exclusief gesprekskosten
Setupkosten eenmalig: € 5,00 inclusief BTW

Beide zijn maandelijks opzegbaar en worden altijd vooruit gefactureerd. Voor de abonnementen wordt altijd betaald door middel van automatische incasso.

HIP Express office

Dit is een telefonie oplossing met een telefooncentrale volledig in de cloud. U kunt hier gemakkelijk gebruikers aanmaken en beheren. Deze oplossing is ideaal voor kleine bedrijven welke gebruik willen maken van meerdere accounts. Bij HIP Express office krijgt u standaard een pakket voor onbeperkt bellen naar Nederlandse nummers en mobiele nummers binnen Nederland. Elke gebruikers krijgt een eigen telefoonnummer en onderling bellen door verkorte nummers.

Een voorbeeld, u heeft een vestiging maar ook een medewerker elders in het land. Dan is deze oplossing ideaal voor het doorschakelen naar elkaar en bereikbaarheid van bijvoorbeeld een algemeen nummer. Uitbellen kan via een IP telefoon meer ook via een app.

Prijzen:
HIP Express office per gebruiker € 13,00 exclusief BTW inclusief 1 nummer
Setupkosten eenmalig: € 15,00 exclusief BTW
* HIP Express office dient minimaal 2 gebruikers te hebben in de telefooncentrale!

HIP Express office wordt maandelijks vooruit gefactureerd door middel van automatische incasso. Dit pakket is maandelijks opzegbaar. Oplevering binnen 2 werkdagen.

Portering of een nieuw nummer

Op alle pakketten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuw nummer of een nummer te porteren. Bij de pakketten HIP Express en HIP Express one2go kan er maar 1 nummer worden aangevraagd per keer.

Bij HIP Express office kunt u ook blokken van 10 of zelfs 100 nummers aanvragen. Neem daarvoor contact met ons op.

Wilt u een pakket aanschaffen, neem dan contact met ons op.


Bijvoorbeeld 0851234567 geen spaties of leestekens invoeren

1
Goedendag,

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?
Powered by