Postbus 610, 4900 AP, Oosterhout
+31 (0)85-047 1666
info@vlemtech.com

VOIP

Vlemtech BV levert ook VoIP telefonie.

VoIP is een telefoonlijn over internet. Daarbij is een analoog toestel niet meer nodig en kan op vele manieren geconfigureerd worden. Zo kunt u VoIP ook op uw smartphone gebruiken en daar gesprekken mee voeren en ontvangen. Het enige wat u nodig heeft voor VoIP is een internetaansluiting. Waar ook ter wereld.

Wij leveren verschillende pakketten, HIP per minuut en HIP onbeperkt waarbij de verschillen zitten in het belgedrag van de klant. Beide kunnen uitgebreid worden met verschillende modules en groeien mee met uw bedrijf.

HIP per minuut
Hiermee heeft u een instapklare telefooncentrale in de Cloud. Belt u niet veel en wilt u graag een centrale om bereikbaar te zijn dan is dit een goede oplossing. U ontvangt 1 telefoonnummer maar kunt zelf onbeperkt telefoons toevoegen in uw centrale.
Onderling gratis bellen met verkorte nummers. Belt u naar gewone nummers, dan betaalt u ge gewone gesprekskosten vanaf €0.07 exclusief BTW per minuut.
Voordelen:
* 1 telefoonnummer of een blok van 10 nummers
* Telefoon centrale volledig in de Cloud
* Onderling gratis bellen
* Upgrade mogelijk naar onbeperkt

* Hipper+ app (uw telefoonnummer ook op mobiel beschikbaar)

HIP Onbeperkt
Geeft u dezelfde voordelen als HIP per minuut maar dan heeft u onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Nederland. U kunt per user een eigen telefoonnummer aanvragen. Hierbij zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.
Voordelen:
* Alle voordelen van HIP per minuut
* 10 telefoonnummer in een blok
* Onderling gratis bellen
* Uitbreiding altijd mogelijk

Prijzen:
HIP per minuut vanaf € 7,50 exclusief BTW per maand.
HIP onbeperkt vanaf €30,00 exclusief BTW per maand. Optioneel extra user met onbeperkt bellen, €14,00 exlusief BTW per maand.

Portering of een nieuw nummer

Op alle pakketten heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuw nummer of een nummer te porteren. Wilt u per gebruiker een apart telefoonnummer aanvragen, dan adviseren wij u graag bij de mogelijkheden.

Wilt u een pakket aanschaffen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Velden gemarkeerd met *, zijn verplichte invulvelden