Postbus 610, 4900 AP, Oosterhout
+31 (0)85-047 1666
info@vlemtech.com

Telecom

Vlemtech levert ook Telecom en internetverbindingen.
Voor de zakelijke markt (ook ZZP-ers) kunt u bij ons terecht voor snelle en stabiele verbindingen op het gebied van VoIP, Internet en Mobiel. Wij leveren op het betrouwbare KPN netwerk.

Van aanvraag tot oplevering heeft u 1 contactpersoon. Doordat wij diverse certificeringen hebben, kunnen wij snel leveren.

Mobiel

Uw mobiele aansluiting is in deze digitale tijd niet meer weg te denken. Vlemtech levert op het KPN netwerk alle aansluitingen. Zo kunnen wij u ook vast/mobiel integratie aanbieden. Dan heeft u een vast nummer en een mobiel nummer op 1 mobiel toestel. Klik hier voor meer informatie.

VoIP

VoIP is de nieuwe standaard voor vaste telefonie. Maar in deze moderne tijd kan er met VoIP nog veel meer. Zo kunt u denken aan:

  • Vast / Mobiel integratie
  • Direct doorschakelen naar ander toestel
  • Telefoongesprekken ontvangen op uw PC
  • Telefoongesprekken ontvangen op uw mobiel

Maar ook voor grotere ondernemingen zijn er mogelijkheden. Zo kunnen wij voor iedereen op de zakelijke markt een telefooncentrale in de Cloud leveren welke volledig aan te passen is aan de wensen van de klant. Of het nu voor 1 aansluiting gaat of meer dan 100.

Telefoonnummers kunnen door ons geporteerd worden naar ons platform maar wij kunnen ook nieuwe aansluitingen realiseren. Wij leggen u graag uit hoe het werkt in een persoonlijk gesprek.

Speciaal voor ZZP-ers hebben wij kleinere pakketten zodat met een klein budget u toch een professionele uitstraling kunt krijgen welke u wenst voor uw onderneming.


VoIP
Zakelijk mobiel