Postbus 610, 4900 AP, Oosterhout
+31 (0)85-047 1666
info@vlemtech.com

Portofoon verhuur

Wanneer u op locatie een tijdelijke voorziening nodig heeft op het gebied van portofoons, dan bent u bij Vlemtech BV aan het goede adres.

Onze verhuurvloot is geprogrammeerd op de speciale frequenties welke speciaal zijn gereserveerd voor portofoonverkeer in Nederland. Tevens zorgen wij ervoor dat anderen (bijna) niet kunnen storen op de door ons aangeleverde portofoons.

Onze portofoons zijn van goede kwaliteit en worden standaard geleverd met:
* Een bureaulader
* Accu
* Portofoon (uiteraard)

Al onze portofoons zijn direct gereed voor gebruik en kunnen binnen korte termijn worden ingezet. Of u nu kiest voor langere tijd huren of korte termijn, wij kunnen dit voor u verzorgen.

Alle prijzen zijn excl. BTW

[

PortofoonHuur per dagPer weekPer maandLangere periode
TYT (Analoog)€ 3,50€ 20,00€ 65Op aanvraag
TYT (Digitaal DMR)€ 5,00€ 25,00€ 95,00Op aanvraag

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Analoog of digitaal?

Analoog is een radio signaal wat door de ether gaat wat door iedereen kan worden gehoord. Dit signaal is vergelijkbaar als dat van een radio. Echter uiteraard kunnen onze portofoons niet de normale radio ontvangen of verstoren maar het signaal is hetzelfde. Wij zetten in onze portofoons een bepaalde tooncode (niet hoorbaar) en daarmee is de kans op verstoring of hoorbaarheid een heel stuk kleiner. Doordat er 16 kanalen worden geprogrammeerd, kun u zelfs op locatie meerdere kanalen gebruiken of als er verstoring is, omschakelen naar een andere frequentie. Het bereik is ongeveer 4 Km.

Digitaal is ook een ether signaal maar daar worden de signalen digitaal omgezet naar een data signaal. Wanneer de portofoon juist is geprogrammeerd, zullen de portofoons welke in dezelfde groep zitten, open gaan en het signaal omzetten naar een hoorbaar signaal. Het bereik is daarmee groter en verstoring door bereik is er bijna niet. Deze portofoons hebben GEEN landelijke dekking maar mogen wel landelijk gebruikt worden. Gemiddeld hebben deze een afstand bereik van 5 Km.

Onze portofoons zijn ideaal voor:
* Evenementen
* Bouwactiviteiten
* BHV

Vergunning

Om portofoons in Nederland te gebruiken (buiten de vrije frequenties om) heeft u een vergunning nodig. Door te bij ons te huren kunt (mag) u gebruik maken van onze vergunning. Wij hebben van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen AT), een verhuur vergunning waardoor u zelf niets meer hoeft aan te vragen. Alles is al gereed voor gebruik.

Op de verhuur van portofoons zijn naast onze leveringsvoorwaarden ook de verhuur voorwaarden van toepassing.