Postbus 610, 4900 AP, Oosterhout
+31 (0)85-047 1666
info@vlemtech.com

Elektrotechniek

Binnen de elektrotechniek kennen we verschillende functies en benamingen. Deze kunnen voor een leek erg verwarrend zijn.

Vlemtech opereert al geruime tijd in de elektrotechniek. Zowel op het gebied van Railinfra, Laag / Hoogspanning en regelgeving. Door deze diversiteit heeft Vlemtech veel relaties opgebouwd in deze techniek velden levert op dit moment dan ook:

  • Examinator Stipel ( Hoog & Laagspanning) alle schema’s
  • Examinator Stipel BEI (Hoog & Laagspanning) alle schema’s
  • Examinator Railalert Railinfra Voedingen (RIV)
  • Examinator Railalert Tractie en energievoorziening
  • Docent Railcenter Rail Infra Voedingen (RIV)
  • Docent Railcenter Tractie en energievoorziening

Naast deze functies leren wij aan verspillende relaties in de industrie allerlei functies zoals beheer, Installatieverantwoordelijken, Werkverantwoordelijken, Vakbekwaam Personen. In De railinfra leveren wij in verschillende disciplines Werkverantwoordelijken, Ploegleiders en Vakbekwaam Personen.

Door deze ervaringen kunnen wij onze relaties adviseren ne begeleiden naar het juiste niveau. Vlemtech onderhoudt deze relaties met zorg. Op onze hoofdpagina kunt u zien met welke instellingen wij relaties hebben. Voor de certificeringschema’s adviseren wij u om naar de juiste instelling pagina te gaan. Mij mogen niet van iedereen zomaar het logo gebruiken namelijk.

Voor meer informatie van de certificering schema’s:

RailalertRailinfraLink
StipelIndustrie en utiliteitLink

Vlemtech adviseert u graag op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.